Ditt drømmebryllup på Sommarøy

Ditt drømmebryllup på Sommarøy

Evig din ❤️

For 2022 har vi i perioden 1. mai – 1. oktober dessverre ingen ledige helger for bryllup. Resten av året har vi ledige helger, hva med et vinterbryllup under nordlyset?

Vi ønsker å være det gode vertskap for dere på den store dagen! Sommarøy Arctic Hotell tilbyr våre gjester trygghet og profesjonell service fra første stund. Å feire sin livs store dag ved vannkanten på Sommarøy gir en flott ramme for dagen!

Bryllupspakke

Bryllupspakke for barn 0-2 år er gratis, barn fra 2-12 år halv pris. Egen meny til barn er mulig ved forespørsel. 

Priser inkl. frokost

Hotellrom

En suite blir lagt av til brudeparet for bryllupsnatten, dette er inkludert i bryllupspakkene. Ønsker dere suiten flere netter er det kr 1590,- per natt.

Hytter

Selvhushold, frokost ikke inkludert.

Sjøhus

NOK 3500,-

Sjøhusene har 3 soverom, 2 bad, fullt utstyrt kjøkken, stue og veranda. 
Det er plass til 6 personer i sjøhusene og prisen inkluderer sengetøy, håndklær og utvask.
Noen sjøhus finner du ved stranden, noen mot kysten og noen mot lagunen utenfor hotellet.

Leilighet

NOK 2400,-

Leilighetene har 2 soverom, 1 bad, fullt utstyrt kjøkken, stue og veranda.
Det er plass til 4 personer i leilighetene og prisen inkluderer sengetøy, håndklær og utvask. De fleste leilighetene er å finne ved lagunen utenfor hotellet. 

Frokost er ikke inkludert i hytteprisen, men kan kjøpes på hotellet for kr 185,- Halv pris for barn.

Den store dagen

Etter en stor og deilig frokost sammen med gjestene er det klart for vielse. 

Hillesøy kirke er lokalisert på Brensholmen, ca. 10 minutters kjøretur fra hotellet. Hillesøy kirke er en del av statskirken og ønsker dere vielse her kontakter dere kirkekontoret i Tromsø.
Sommarøy Baptistkirke er lokalisert på Sommarøy, ca. 3 minutters kjøretur fra hotellet. For vielse her kontakter man Oddmund Bakkevoll på tlf. 957 63 514.
Utendørs vielse har med årene blitt veldig populært. Hotellstranden eller kaia utenfor festlokalene er områder som er mye brukt til dette formålet. Områdene er gratis for bruk, men alt det praktiske rundt vielsen er det dere selv som må ordne (prest/dommer, lyd/musikk)

Etter en nydelig vielse– er det deilig å kunne nyte noe godt å tygge på mens man venter på brudeparet. Kanapéer og kanskje et glass rosévin på kaikanten gjør at ventingen er verdt hvert minutt. Brudeparet kan da, med god samvittighet nyte sine første timer som nygift sammen med fotografen.

ventemat p.p.

Brudeparet ankommer, aperitiff og et deilig fruktfat står klart. Her har brudeparet tid til mingling og gratulasjoner før det er klart for festmiddag. 

Baren er åpen til 03:00.  Medbrakt drikke kan kun nytes på hotellrom eller hytte. 

Nattmat er et vanlig ønske, og etter en søt kakebuffet smaker det helt fortreffelig med noe salt. Serveres senest klokken 02:00.

Nattmat p.p.

Verdt å vite

Lokaler Alle våre lokaler er utstyrt med lys, lyd og bilde. Dette gjør det mulig å koble til musikklister for dans eller bakgrunnsmusikk. Videoer og lysbildefremvisning er også mulig. Vi har mikrofoner og mygg som kan brukes for taler. Leie av lokaler for fotografering er kr 500,- Barnerom med film og tegnesaker er kr 500,-.

Pengegaver Om brudeparet har fått penger i gave, stiller vi vår safe til disposisjon for oppbevaring over natten. Dette gir en ekstra trygghet for brudeparet. 

Gaver Når festen er over låser vi lokalet slik at gavene kan ligge sikkert igjen i lokalet. Brudeparet trenger da ikke å pakke gavene bort før neste dag. Vår nattevakt sørger for at gavene ligger i fred.

Lys/servietter Bryllupspakken inkluderer lys og servietter. Hotellet har servietter i et utvalg farger som er plukket ut i forhold til interiøret vårt. Om brudeparet ønsker andre farger på serviettene er det helt i orden, men da må man ta dette med selv. Av lys er det kun telys vi har. I tillegg har vi noen vaser, telysholdere, lysestaker og kandelabler som står til brudeparets disposisjon etter ønske. Dere kan også ta med alt selv om dere heller ønsker det.

Pynting av lokaler Hos oss er det vi som rigger bordene samt duker og dekker, deretter kommer brudeparet selv å pynter etter ønske. Skulle det være noe som gjør at dere selv ikke har mulighet til å pynte, kan vi på hotellet være behjelpelig. Kaker og blomster blir som oftest levert fra dere på fredagen. Hotellet stiller da med kjøleplass frem til det skal settes ut. Kakerester blir også satt på kjøling etter festen er over.

Kakerestefest Det blir mer og mer vanlig å samles etter frokost – før avreise for en kakerestefest der gjestene hjelper til for å få spist opp det som måtte være igjen av kaker. Fast pris på kr 1500,- som inkluderer kaffe, lokale og oppdekking.

Frokost Vi minner om at frokosten er inkludert når du bor på hotellrom, men ikke for de som bor i sjøhus. Frokost kan kjøpes på hotellet til kr 130,- Halv pris for barn. 

Visning/prøvesmaking Visning av lokaler, overnattingsmuligheter og lignende kan avtales med din kontaktperson. Visningen er grei å ta samme dag som man har prøvesmaking av menyer. Pris for prøvesmaking er kr 500,- per person, da velger dere to menyer dere vil teste. Prøvesmaking må avtales i god tid!

Get-Together

Dagen før selve bryllupsdagen er det vanlig med «get-together» hvor gjestene får møtes til hyggelig sosialt samvær i en litt uformell setting. 

bespisning på hotellet, i eget lokale.

Prisene inkluderer eget lokale. 

Grilling på hotellstranden

Nordlysparken

Rull til toppen