Fasiliteter

Sommarøy Arctic Hotel Tromsø

Sauna med havbad

Gratis for boende gjester.

Saunaen inne på hotellet er til fri bruk for våre gjester. Her sitter inntil 15 personer komfortabel og kan nyte utsikten mot lagunen utenfor, hvor det også er mulig å ta en svømmetur. I tilknytning til sauna er det dusj, toalett og garderober. Vår sauna ligger like ved Vinloungen. Disse to rommene sammen er perfekt for nydelig tapas, god drikke og god stemning.

Badenaust

Kr. 250,- per person. Leietid to timer.

I vårt deilige badenaust nyter inntil 12 personer badestamp og badstue. Naustet ligger like ved lagunen og her kan du prøve ramsalte, nordnorske badetemperaturer. Det er høybord og barstoler for servering av mat og drikke. Badenaustet må bestilles på forhånd, send e-post til resepsjon@sommaroy.no

Previous slide
Next slide

Jacuzzi

Kr. 250,- per person, maks 1500,- per Jacuzzi. Leietid to timer.

Vi har to utendørs jacuzzi ved lagunen, plass til seks til åtte personer. Også her kan du teste ramsalte, nordnorske badetemperaturer. Ved leie av jacuzzi benyttes garderober inne på hotellet. Jacuzzi må bestilles på forhånd, send e-post til resepsjon@sommaroy.no

Treningsrom

Gratis for boende gjester

Vi har et lite treningsrom med to spinningsykler, tredemølle og styrketreningsutstyr. Åpent 07 – 23.

Vinlounge

Her er det høyt under taket og nydelig utsikt mot hav og senjafjellene. Rommet leies ut for private arrangement og passer for opp mot 13 personer, hvor det er 10 loungestoler rundt peisen.  Det er mulighet for oppdekning for fine-dining for inntil 10 personer , tapas eller vin og lett servering. Er du heldig på vinterstid, så danser nordlyset sammen flammene i vår lekre hengepeis. Prøv vår egenimport fra Massimago, her har vi mye spennende.

Previous slide
Next slide

Restaurant Stornaustet

I restaurant Stornaustet nyter du lokal mat av høy kvalitet.  Åpen for alle kl. 12-21 syv dager i uken. Her finner du en rikholdig a la carte-meny og god drikke, mye er hjemmelaget her på huset. Stornaustet består av to separate rom, hvor det kan åpnes opp mellom. Det betyr mulighet for lukket selskap for grupper. I tillegg til a la carte- menyen, komponerer vi spesialmenyer til grupper og selskaper, som firmafest, jubileum, fødselsdag, o.l.

Previous slide
Next slide
Skroll til toppen