Fasiliteter

Sommarøy Arctic Hotel Tromsø

Badenaust

I vårt deilige badenaust, nyoppusset i 2019, nyter inntil 12 personer badestamp og badstue. Naustet ligger like ved lagunen og her kan du prøve ramsalte, nordnorske badetemperaturer. Det er høybord og barstoler for servering av mat og drikke, prøv våre lekre fat med spekemat – hvor mye er egenprodusert på huset.

Previous
Next

Vinlounge

Her er det høyt under taket og nydelig utsikt mot hav og senjafjellene. Rommet leies ut for private arrangement og passer for opp mot 20 personer. Det er mulighet for oppdekning for fine-dining, tapas eller vin og lett servering. Er du heldig på vinterstid, så danser nordlyset sammen flammene i vår lekre hengepeis. Prøv vår egenimport fra Massimago, her har vi mye spennende.

Previous
Next

Sauna med havbad

Saunaen inne på hotellet er til fri bruk for våre gjester. Her sitter inntil 15-20 personer komfortabel og kan nyte utsikten mot lagunen utenfor, hvor det også er mulig å ta se en svømmetur. I tilknytning til sauna er det dusj, toalett og garderober. Vår sauna ligger like ved Vinloungen. Disse to rommene sammen er perfekt for nydelig tapas, god drikke og god stemning.

Restaurant Stornaustet

I restaurant Stornaustet nyter du lokal mat av høy kvalitet.  Åpen for alle kl. 12-21 syv dager i uken. Her finner du en rikholdig a la carte-meny og god drikke, mye er hjemmelaget her på huset. Stornaustet består av to separate rom, hvor det kan åpnes opp mellom. Det betyr mulighet for lukket selskap for grupper. I tillegg til a la carte- menyen, komponerer vi spesialmenyer til grupper og selskaper, som firmafest, jubileum, fødselsdag, o.l.

Previous
Next
Rull til toppen