En god natts søvn

Hotellrom, suiter, sjøhus, rorbuer og leiligheter.
Valget er ditt!

2 personer / 20 m2

Superiorrom

Våre superiorrom har balkong eller markterrasse, en komfortabel seng og et deilig bad med oppvarmet gulv. Noen rom har også havutsikt, frokost inkludert. Mer om våre superiorrom.

3 personer / 65 m2 / 2 soverom

To-roms suite

Suitene har privat balkong eller markterrasse, ett dobbelt og ett enkelt soverom. Stort bad med badekar, dusj og oppvarmet gulv. Rundt spisebord, sofa, stoler og kaffemaskin. Noen har havutsikt, inkludert frokost. Mer om våre suiter.

2 personer / 18 m2

Standardrom

Standardrom har en god seng og et fint bad. Alle rommene er i den opprinnelige hotellfløyen og har begrenset utsikt, inkludert frokost. Mer om våre standardrom.

6 personer / 60 m2 / 3 soverom

Rorbu

Alle rorbuer har utsikt til lagunen og er for selvhushold, med komplett kjøkken, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Frokost er ikke inkludert. Mer om våre rorbuer.

6 personer / 95 m2 / 3 soverom

Sjøhus

Sjøhus har havutsikt og er for selvhushold, med komplett kjøkken, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Frokost er ikke inkludert. Bildene er eksempel, hvert sjøhus er individuelt innredet. Mer om våre sjøhus.

4 personer / 44 m2 / 2 soverom

Leilighet lagune

Leilighetene har utsikt til lagunen og er for selvhushold, med komplett kjøkken, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Frokost er ikke inkludert. Bildene er eksempel, hver leilighet er individuelt innredet. Mer om våre leiligheter.

6 personer / 60 m2 / 3 soverom

Leilighet havn stor

Leilighetene har utsikt til havn og er for selvhushold, med komplett kjøkken, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Frokost er ikke inkludert. Mer om våre leiligheter havn stor.

4 personer / 48 m2 / 2 soverom

Leilighet havn medium

Leilighetene har utsikt til havn og er for selvhushold, med komplett kjøkken, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Frokost er ikke inkludert. Mer om våre leiligheter havn stor.

10 personer / 150 m2 / 5 soverom

Vestkanten storhytte

Vestkanten storhytte har havutsikt og er for selvhushold med fullt utstyrt kjøkken, kjøleskap og kjøkkenutstyr. 5 soverom og stor stue / oppholdsrom for hyggelige sammenkomster. På kjøkkenet finnes spisebord / kontorbord for 10 og stor skjerm for presentasjoner. Frokost er ikke inkludert. Mer om Vestkanten hytte.

Rull til toppen