En god natts søvn

Hotellrom, suiter, sjøhus, rorbuer og leiligheter.
Valget er ditt!

2 personer / 20 m2

Superiorrom

Kr. 1490,- til 1890,-

Helgetilbud 1295,-/natt
Familie to rom 1760,-/natt

Våre superiorrom har balkong eller markterrasse, en komfortabel seng og et deilig bad med oppvarmet gulv. Noen rom har også havutsikt, frokost inkludert. Mer om våre superiorrom.

2 personer / 18 m2

Standardrom

Kr. 1290,- til 1490,-

Helgetilbud 995,-/natt
Familie to rom 1560,-/natt

Standardrom har en god seng og et fint bad. Alle rommene er i den opprinnelige hotellfløyen og har begrenset utsikt, inkludert frokost. Mer om våre standardrom.

3 personer / 65 m2 / 2 soverom

To-roms suite

Kr. 3000,-

Suitene har privat balkong eller markterrasse, ett dobbelt og ett enkelt soverom. Stort bad med badekar, dusj og oppvarmet gulv. Rundt spisebord, sofa, stoler og kaffemaskin. Noen har havutsikt, inkludert frokost. Mer om våre suiter.

6 personer / 60 m2 / 3 soverom

Rorbu

Kr. 2700,-

Alle rorbuer har utsikt til lagunen og er for selvhushold, med komplett kjøkken, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Rorbu har ikke oppvaskmaskin. Frokost er ikke inkludert. Mer om våre rorbuer.

6 personer / 95 m2 / 3 soverom

Sjøhus

Kr. 3500,-

Sjøhus har havutsikt og er for selvhushold, med komplett kjøkken, oppvaskmaskin, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Frokost er ikke inkludert. Bildene er eksempel, hvert sjøhus er individuelt innredet. Mer om våre sjøhus.

4 personer / 44 m2 / 2 soverom

Leilighet lagune

Kr. 2400,-

Leilighetene har utsikt til lagunen og er for selvhushold, med komplett kjøkken, oppvaskmaskin, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Frokost er ikke inkludert. Bildene er eksempel, hver leilighet er individuelt innredet. Mer om våre leiligheter.

10 personer / 150 m2 / 5 soverom

Vestkanten storhytte

Vestkanten storhytte har havutsikt og er for selvhushold med fullt utstyrt kjøkken, oppvaskmaskin, kjøleskap og kjøkkenutstyr. 5 soverom og stor stue / oppholdsrom for hyggelige sammenkomster. På kjøkkenet finnes spisebord / kontorbord for 10 og stor skjerm for presentasjoner. Frokost er ikke inkludert. Mer om Vestkanten hytte.

Rull til toppen