En god natts søvn

Hotellrom, suiter, sjøhus, rorbuer og leiligheter
Valget er ditt!

Superior twin

Alle superiorrom ligger i den nye hotellfløyen. Rom i 1. etg. har markterrasse - ingen utsikt. Noen rom i 2. etg. har havutsikt. Rom i 3. etg. har havutsikt.
2 personer / 20 m2 / Twin seng

Standard twin

Alle standardrom ligger i den opprinnelige hotellfløyen og har ingen utsikt.
2 personer / 18 m2 / Twin seng

Sjøhus tre soverom

Alle sjøhus har havutsikt, to små soverom - noen har 120 cm familiekøye, noen med 150 cm seng og ett stort soverom med twin eller dobbeltseng vendt mot havet. Bad i begge etasjer, kjøkken med oppvaskmaskin og stue med sofa og spisebord.
6 personer / 85 m2 / 3 soverom

Har du med hund?

Vi har tre standardrom og tre rorbuer hvor det er tillatt med hund. På grunn av stor pågang så anbefaler vi å bestille så tidlig som mulig. Rengjøringsgebyr hotellrom kr. 350,- og Rorbu kr 600,- per opphold. Det er dessverre ikke tillatt med hund i superiorrom, suiter, sjøhus eller leiligheter.

Kr. 1490,- til 1890,-

Våre superiorrom ligger i den nye hotellfløyen og har balkong eller markterrasse, en komfortabel seng og et deilig bad med oppvarmet gulv. Noen rom har også havutsikt, frokost inkludert. Mer om våre superiorrom.

2 personer / 18 m2

Standardrom

Kr. 1290,- til 1490,-

Standardrom har en god seng og et fint bad. Alle rommene er i den opprinnelige hotellfløyen og har meget begrenset utsikt, inkludert frokost. Mer om våre standardrom.

3 personer / 65 m2 / 2 soverom

To-roms suite

Kr. 3000,-

Suitene har privat balkong eller markterrasse, ett dobbelt og ett enkelt soverom. Stort bad med badekar, dusj og oppvarmet gulv. Rundt spisebord, sofa, stoler og kaffemaskin. Noen har havutsikt, inkludert frokost. Mer om våre suiter.

6 personer / 60 m2 / 3 soverom

Rorbu

Kr. 2700,-

Alle rorbuer har utsikt til lagunen og er for selvhushold, med komplett kjøkken, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Rorbu har ikke oppvaskmaskin. Frokost er ikke inkludert. Mer om våre rorbuer.

6 personer / 95 m2 / 3 soverom

Sjøhus

Kr. 3500,-

Sjøhus har havutsikt og er for selvhushold, med komplett kjøkken, oppvaskmaskin, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Frokost er ikke inkludert. Bildene er eksempel, hvert sjøhus er individuelt innredet. Mer om våre sjøhus.

4 personer / 44 m2 / 2 soverom

Leilighet lagune

Kr. 2400,-

Leilighetene har utsikt til lagunen og er for selvhushold, med komplett kjøkken, oppvaskmaskin, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Frokost er ikke inkludert. Bildene er eksempel, hver leilighet er individuelt innredet. Mer om våre leiligheter.

10 personer / 150 m2 / 5 soverom

Vestkanten storhytte

Vestkanten storhytte har havutsikt og er for selvhushold med fullt utstyrt kjøkken, oppvaskmaskin, kjøleskap og kjøkkenutstyr. 5 soverom og stor stue / oppholdsrom for hyggelige sammenkomster. På kjøkkenet finnes spisebord / kontorbord for 10 og stor skjerm for presentasjoner. Frokost er ikke inkludert. Mer om Vestkanten hytte.

Rull til toppen