Sommarøy

Workation

Kombiner jobb og opplevelser i et ekte og levende fiskevær utenfor Tromsø

Koronapandemien har gjort noe med hvordan vi organiserer arbeidslivet. Før sosialiserte vi og fikk ny inspirasjon på møter, konferanser og workshops, noe det en periode har vært nesten helt slutt på. Smak på det nye ordet workation, sammensatt av work og vacation – jobb og ferie. Kan det kombineres? Ja, mener vi.

Hva med å invitere noen av dine ansatte eller kolleger ut fra sitt hjemmekontor, til noen dager med inspirasjon, sosialisering, god mat og ikke minst flotte opplevelser? Vi har masse plass med totalt 11 møte- og grupperom med før-koronakapasitet fra åtte til 220 personer. Nå under Korona har vår største sal Kaihuset for eksempel plass til 40 personer med to meters avstand, eller 74 med en meter. Vi har også flere mindre møterom som passer perfekt for små arbeidsgrupper som trenger ny inspirasjon. Vi legger til rette for at alle smittevernregler følges, med enkeltrom til alle og serverer all mat inkl. frokost som tallerkenretter om ønskelig. Sommarøy er at arktisk øyparadis kun en liten time fra Tromsø, her er det masse plass og frisk sjøluft. Det gode vertskapet ønsker dere velkommen!

Syv måneder med grønn magi

Nordlys

Vinterstid, eller for å være nøyaktig – fra tidlig september til sen mars, er nordlyset rett utenfor dørstokken. Når du bor på Sommarøy trenger du ikke noen kostbar guidet tur eller timer i buss for å oppleve nordlyset. Det er lite lysforurensning på den lille øya og når nordlyset viser seg, kan du bare gå ut på din egen balkong og nyte den fargerike dansen på himmelen.

Ønsker du områder som er 100 prosent uten kunstig lys, så viser vi deg selvfølgelig en av de mange plassene i gangavstand fra hotellet. En av dem er hvor dette bildet er tatt, fem minutters gange fra hotellet.

midt i nordnorsk natur

HER ER VI

Sommarøy Arctic Hotel Tromsø ligger ved veis ende, helt vest i Tromsø kommune. Neste stoppested er Grønland! Sommarøy er en liten øy omtrent en time fra Tromsø sentrum eller 50 minutter fra Tromsø flyplass. Reisen er en naturskjønn kjøretur, gjennom fjord og fjell. Du når oss med bil, taxi, offentlig transport, eller vi kan hente dere på flyplassen eller Tromsø sentrum. Ønsker dere noe virkelig eksotisk, så er vi behjelpelig med båttransport fra Tromsø.

Massimago

"Vår egen" vingård Massimago

Her på Sommarøy er vi stolt av vår egenimport av vin fra Italia. Samarbeidet startet i 2016, da vi gikk i gang med utbygging og samtidig ble et selvstendig hotell. Vi var på leting etter vår egen vin, noe som var unikt for oss. Vi var innom flere små og store vingårder, men Massimago i fjellene ovenfor Verona skilte seg helt klart ut i mengden. Ektheten, atmosfæren på vingården og den høye kvaliteten, gjorde at vi bestemte oss for at dette ville vi ha på vårt hotell. Massimago produser kun 50-60 000 flasker i året og lille oss kjøper hele 10 % av dette. Alle vinene fra gården er økologisk og produseres «for hånd».

Bli mer kreativ og få inspirasjon i nye omgivelser nær naturen

28 standardrom, 43 superiorrom, 3 suiter og 81 rom i sjøhus

Vi tilbyr 155 rom samlet for hotellrom og sjøhus. Vår restaurant komponerer med glede egne menyer etter ønske, eller vi leverer forslag. Hotellet har også bar som følger Tromsø kommunes skjenketider. Det er sauna og havbad til fri bruk for våre gjester og i tillegg kan utendørs jacuzzi og badenaust reserveres. Vinlounge med takhøye vindu og fantastisk utsikt mot nordlys, hav, fjell, Senja og ørn,

Alle superiorrom fra skyvedør mot balkong eller markterrasse.
Nordlys og fyr i peisen i hotellets vinlounge.
Store, rene bad med varmekabler, hårføner, håndklevarmer, såpe og sminkespeil.
Hotellet har egen restaurant, bar og Café.

Sommarøy

Workation

Få tilbud

Skroll til toppen