Sommarøy

Vi har åpent  Hotel åpent 24/7 Kjøkken alle dager 12-21

Vi har åpent  Hotel åpent 24/7 Kjøkken alle dager 12-21

Bilde tatt ved midnatt fra Ørnfløya

SOMMARØY

Her kommer midnattssolen! Synlig over horisonten døgnet rundt fra 18. mai til 22. juli. 

Allerede en måned før og etter denne perioden er det lyse netter og nydelige dyporansje kvelder. Sommarøy, det vestligste punktet i Tromsø kommune, er et av få steder man kan se solen danse langs horisonten, takket være utsikten til åpent hav.

The Arctic route

Tromsø - Sommarøy - Senja - Vesterålen - Lofoten

Tromsø - Sommarøy - Senja - Vesterålen - Lofoten

Arctic Route forbinder Sommarøy med Tromsø, Senja, Vesterålen og Lofoten daglig unntatt søndager. Reisen til Sommarøy er nå mer praktisk med mulighet for dagsturer fra Tromsø med avgang 08:45 og retur 19:10,  ankomst Tromsø 20:25.

Arctic route er i perioden 15. juni til 31. aug.

Nat(t)ur

Solen er oppe hele døgnet, nyt den enkle måten å leve på uten tidspress. Hold deg våken under midnattssolen og bli inspirert med utsikt til fjord, arktiske strender og fjell.

Sommarøy er akkurat passe stor til at du kan gå til fots rundt øya på to timer. Sommarøybrua forbinder oss til Kvaløya og turen fra Tromsø lufthavn tar deg gjennom arktisk fjord- og fjellandskap i løpet av en time. Her ute, ytterst i havgapet finner du et levende fiskevær hvor det bor folk, dette er ikke Disneyland.

Nord-Norges Karibia
Badetrapp og sauna med tilgang til badetempereaturer for ekte vikinger
Badedstranden ligger ved hotellet
Midnatt i august. Selv om midnattssolen offisielt er over 22. juli er det lyse netter til langt ute i august og nydelige farger

STORE opplevelser

Bestill hos vår partner Sommarøy Adventure

Skroll til toppen