Restaurant

Kjøkken åpent alle dager 12 -21

Restaurant

Kjøkken åpent alle dager 12 -21

Siste matbestilling må gjøres innen kl 21, men du er velkommen til å nyte mat, drikke og godt selskap til kl 23. Lobbybaren er åpen til 01.30 (03)

Menu List

Cafemeny

Denne menyen gjelder til midten av januar 2025

Serveres kl. 12-16 i vår lobbycafe

Fiskesuppe med laks, torsk og grønnsaker, brød og smør

Kr. 225,-
Allergener: fisk, laktosefri melk, gluten i brød, laktose i smør

Klar grønnsakssuppe servert med brød og smør

Kr. 155,-
Allergener: selleri, gluten i brød, laktose i smør

Gresk salat med fetaost, oliven, cherrytomater og balsamico sirup, serveres med brød og smør.

Kr. 165,-
Allergener: laktose, gluten i brød, laktose i smør

Hjemmelaget fish & chips servert med remulade

Kr. 245,-
Allergener: gluten, fisk, egg i remulade

Bacalao med brød og smør

Kr. 325,-
Allergener: fisk, gluten, laktose

Surdeigsbrød med røket laks, eggerøre og kremost

Kr. 195,-
Allergener: gluten, egg, laktose, fisk

Surdeigsbrød med pestokrem, spekeskinke, marinerte cherrytomater, revet manchego

Kr. 195,-
Allergener: gluten, egg, laktose, pinjekjerner

Vegetarburger med salat, sylta rødløk, tomat, chilimajones og fries

Kr. 225,-
Allergener: gluten, egg i majones

Angusburger fra Mydland med salat, sylta rødløk, tomat, cheddarost, bacon, chilimajones og fries

Kr. 255,-
Allergener: gluten, laktose, egg i majones

Ishavsburger (hvit fisk, chili og ost) med salat, sylta rødløk, tomat, remulade og fries

Kr. 235,-
Allergener: fisk, gluten, laktose, egg

Reinsdyrburger fra Mydland med tyttebærkrem, salat, tomat, sylta rødløk, brunost og fries

Kr. 285,-
Allergener: gluten, laktose

Restaurantmeny

Denne menyen gjelder til midten av januar 2025

À la carte serveres kl. 16-21 i cafe og kl. 18-21 i restaurant

Ønsker du å nyte maten i vår restaurant, vennligst bestill bord

Menu List

Barnemeny

Denne menyen gjelder til midten av november

Barnemeny serveres også til lunsj

100gr hamburger med fries

Kr. 145,-
Allergener: gluten (kan lages glutenfri)

Pannekaker med blåbærsyltetøy

Kr. 125,-
Allergener: melk, gluten, egg

Fish & chips

Kr. 145,-
Allergener: fisk, gluten

Menu List

Foretter

Denne menyen gjelder til midten av januar 2025

Fiskesuppe med laks, torsk, grønnsaker, brød og smør

Kr. 165,-
Allergener: fisk, laktosefri melk, melk i smør, gluten i brød

Reintartar med parmesanchips, tyttebær, eggeplomme og syltet rødløk

Kr. 185,-
Allergener: laktose, egg

Bolinhos med chiliaioli, frisk salat og revet manchego

Kr. 145,-
Allergener: laktose, fisk, gluten

Røkt blåkveite med rugchips og sennepssaus

Kr. 148,-
Allergener: laktose, sennep, gluten

Pankobakt asparges med sitronsmør og manchego

Kr. 155,-
Allergener: laktose, egg, gluten

Menu List

Hovedretter

Denne menyen gjelder til midten av januar 2025

Tørrfisk fra Halvors tradisjonsfisk servert med gulrotstuing, erter, urtestekte poteter og baconsmør

Kr. 465,-
Allergener: fisk, laktosefri melk

Bakt kveite med rødkål, friske grønnsaker, gløggsaus og perlepotet

Kr. 435,-
Allergener: fisk, laktosefri melk

Stekt uer servert med chorizo, sesongens grønnsaker, potetmos og rødvinsaus

Kr. 385,-
Allergener: fisk, laktose

Fiskeburger med salat, sylta rødløk, tomat, remulade og fries

Kr. 235,-
Allergener: laktose, fisk, gluten, egg

Juletallerken med pinnekjøtt, ribbe, medisterkake, julepølse, potet, surkål, rotmos og julesaus

Kr. 435,-
Allergener:

Kalv ytrefilet servert med fries, stekt sopp, aspargesbønner og cognac- og peppersaus

Kr. 465,-
Allergener: laktose

Reinsdyr flatbiff fra Mydland servert med rotgrønnsaker, smørstekt sopp, potetfondant og portvinsaus

Kr. 465,-
Allergener: laktose

Reinsdyrburger fra Mydland med tyttebærkrem, salat, tomat, sylta rødløk, brunost og fries

Kr. 285,-
Allergener: gluten, laktose

Angusburger fra Mydland med salat, sylta rødløk, tomat, cheddarost, bacon, chilimajones og fries

Kr. 255,-
Allergener: gluten, laktose, egg i majones

Vegetar-vårruller med frisk salat

Kr. 195,-
Allergener: egg, gluten, soya

Kantarellrisotto med basilikum

Kr. 255,-
Allergener:

Vegisterkaker med poteter, grønnsaker og gløggsaus

Kr. 295,-
Allergener:

Vegetarburger med salat, sylta rødløk, tomat, chilimajones og fries

Kr. 225,-
Allergener: gluten, egg i majones

Menu List

Dessert

Denne menyen gjelder til midten av januar 2025

Hjemmelaget konfektkake

Kr. 135,-
Allergener: egg, gluten, laktose

Panna cotta med gløggmarinerte bær og pepperkake

Kr. 145,-
Allergener: egg, melk, gluten

Pavlova med pasjonsfrukt og jordbær

Kr. 125,-
Allergener: egg, melk

Hjemmelaget sorbet

Kr. 95,-
Allergener:

Fish soup
with salmon, cod and fresh vegetables
Served with bread and butter
(fish, wheat, milk, sulphites)
kr 175,-

Chicken salad
with pickled vegetables, feta cheese, and mango- and curry dressing.
Served with bread and butter.
(egg, wheat)
kr 169,-

Sandwich
with cured ham, tomato, cucumber, salad, aioli, fig marmalade and Manchego.
(egg, milk, wheat)
kr 159,-

Sandwich
with smoked salmon, scrambled eggs, tomato, cucumber and salad
(fish, milk, gluten, eggs)
kr 159,-

 

Waffle with brown cheese, jam and sour cream
(wheat, egg, milk)
kr 45,-

Chocolate cake
(wheat, egg, milk)
kr 45,-

180gr hamburger
with red onion, salad, tomato, cucumber, aioli and fries
(egg, milk, wheat)
kr 215,-

Chicken burger
with red onion, salad, tomato, cucumber, aioli and fries
(milk, eggs, wheat)
kr 189,-

Vegetarian burger
with red onion, salad, tomato, cucumber, aioli and fries
(melk, egg, hvete)
kr 189,-

100gr hamburger and fries
(wheat)
kr 95,-

Sausage and fries
kr 75,-

Servered in our lobby 12.00 - 21.00 every day

Lunchmenu lobby

New menu comming. Ask for todays a la carte in bar / restaurant.

Servered 18.00- 21.00 every day

A la carte restaurant

New menu comming. Ask for todays a la carte in bar / restaurant.

Starter

Smoked whale
with pickled sea weed, rye chips, and estragon mayonnaise
(milk, rye, eggs)
kr 145,-

Fish soup  
with cod, salmon and fresh vegetables
(lactose free milk, gluten, fish)
kr 135,-

Beet carpaccio
with baked beets, fresh salad, and goat cheese
(milk)
kr 125,-

Childrens menu

100gr hamburger with fries
(wheat)
kr 115,-

Toast with cheese and ham
(wheat)
kr 69,-

Fish n´Chips
(wheat, fish, lactose free milk)
kr 95,-

Dessert

This seasons panna cotta
(lactose free milk)
kr 105,-
Kladdkake
with vanilla ice cream, fresh berries, and chocolate crunch

(milk, eggs, gluten)
kr 135,-

Sorbet with fresh berries
kr 95,-

Main course

Fried stockfish from Halvors Tradisjonsfisk

with peas, baked potatoes, and bacon butter
(fish, milk)
kr 415,-

Arctic char from Sigerfjorden
with crudité salad, herb fried amandine potatoes and beurre blanc

(fish, milk)
kr 385,-

Reindeer from Finnmark
with this seasons vegetables, herb fried amandine potatoes, celery puree and red wine sauce.

(lactose free milk, celery, sulphites)
kr 435,-

Sirloin ox steak from Målselv

with this seasons vegetables, oven baked potato wedges and pepper sauce
(lactose free milk)
kr 395,-

Grilled aubergine

with tomato marmalade, chevre and potatoes
(milk)
kr 245,-

180gr hamburger
with pickled red onion, cheese, bacon, salad, tomato, cucumber, aioli and fries
(eggs, milk, wheat)
kr 255,-

Join Us

Book A Table Now, Come And See Us

Skroll til toppen