Restaurant
Kjøkken åpent alle dager 12-21
Restaurant
Kjøkken åpent alle dager 12-21
Siste matbestilling må gjøres innen kl 21, men du er velkommen til å nyte mat, drikke og godt selskap til kl 23. Lobbybaren er åpen til 01.30 søn-tors, og 03 fre-lør.
lunsjmeny
Denne menyen gjelder frem til midten av mars 2026
Serveres kl.12-17 i vår lobbycafe
Fiskesuppe med hvit fisk, grønnsaker, brød og smør
Kr. 245,-
Allergener: fisk, laktosefri melk, gluten (melk, gluten)
Grønnsakssuppe servert med brød og smør
Kr. 165,-
Allergener: gluten
Reinsdyrsuppe med grønnsaker, brød og smør
Kr. 315,-
Allergener: gluten
Fish and chips med kimchimajones
Kr. 265,-
Allergener: fisk, gluten
Bacalao med foccacia
Kr. 315,-
Allergener: fisk, gluten
Hvalgryte med potetmos og tyttebær
Kr. 295,-
Allergener: melk
Smørbrød med røkt laks og pepperrotkrem
Kr. 195,-
Allergener: gluten, fisk, melk
Smørbrød med spekeskinke, brie og tyttebær
Kr. 195,-
Allergener: gluten, melk
Smørbrød med blåmuggost, pære og honningbakte valnøtter
Kr. 165,-
Allergener: gluten, nøtter, melk
Reinsdyrburger servert i briochebrød med cheddar, salat, syltet fennikel, tomat, tyttebærkrem og fries
Kr. 335,-
Allergener: gluten, melk
Angusburger servert i briochebrød med cheddar, bacon, syltet rødløk, salat, tomat, hamburgerdressing og fries
Kr. 275,-
Allergener: gluten, egg, melk
Vegetarburger, servert i briochebrød med salat, tomat, vegansk aioli og fries
Kr. 235,-
Allergener: gluten
Fiskeburger med chili og ost, servert i briochebrød med salat, tomat, kimchimajones og fries
Kr. 245,-
Allergener: gluten, fisk, melk
Menu List
Barnemeny
100gr hamburger med fries
Kr. 155,-
Allergener: gluten (kan lages glutenfri)
Pasta bolognese
Kr. 195,-
Allergener: gluten
Pølse og chips
Kr. 145,-
Allergener:
Restaurantmeny
Denne menyen gjelder til slutten av mars 2026
À la carte serveres kl. 17-21 i vår restaurant
Ønsker du å nyte maten i vår restaurant, vennligst bestill bord
jQuery(document).ready(function($) {
var delay = 100; setTimeout(function() {
$('.elementor-tab-title').removeClass('elementor-active');
$('.elementor-tab-content').css('display', 'none'); }, delay);
});
var ifr = document.getElementById(«JotFormIFrame-230243218646351»);
if (ifr) {
var src = ifr.src;
var iframeParams = [];
if (window.location.href && window.location.href.indexOf(«?») > -1) {
iframeParams = iframeParams.concat(window.location.href.substr(window.location.href.indexOf(«?») + 1).split(‘&’));
}
if (src && src.indexOf(«?») > -1) {
iframeParams = iframeParams.concat(src.substr(src.indexOf(«?») + 1).split(«&»));
src = src.substr(0, src.indexOf(«?»))
}
iframeParams.push(«isIframeEmbed=1»);
ifr.src = src + «?» + iframeParams.join(‘&’);
}
window.handleIFrameMessage = function(e) {
if (typeof e.data === ‘object’) { return; }
var args = e.data.split(«:»);
if (args.length > 2) { iframe = document.getElementById(«JotFormIFrame-» + args[(args.length – 1)]); } else { iframe = document.getElementById(«JotFormIFrame»); }
if (!iframe) { return; }
switch (args[0]) {
case «scrollIntoView»:
iframe.scrollIntoView();
break;
case «setHeight»:
iframe.style.height = args[1] + «px»;
if (!isNaN(args[1]) && parseInt(iframe.style.minHeight) > parseInt(args[1])) {
iframe.style.minHeight = args[1] + «px»;
}
break;
case «collapseErrorPage»:
if (iframe.clientHeight > window.innerHeight) {
iframe.style.height = window.innerHeight + «px»;
}
break;
case «reloadPage»:
window.location.reload();
break;
case «loadScript»:
if( !window.isPermitted(e.origin, [‘jotform.com’, ‘jotform.pro’]) ) { break; }
var src = args[1];
if (args.length > 3) {
src = args[1] + ‘:’ + args[2];
}
var script = document.createElement(‘script’);
script.src = src;
script.type = ‘text/javascript’;
document.body.appendChild(script);
break;
case «exitFullscreen»:
if (window.document.exitFullscreen) window.document.exitFullscreen();
else if (window.document.mozCancelFullScreen) window.document.mozCancelFullScreen();
else if (window.document.mozCancelFullscreen) window.document.mozCancelFullScreen();
else if (window.document.webkitExitFullscreen) window.document.webkitExitFullscreen();
else if (window.document.msExitFullscreen) window.document.msExitFullscreen();
break;
}
var isJotForm = (e.origin.indexOf(«jotform») > -1) ? true : false;
if(isJotForm && «contentWindow» in iframe && «postMessage» in iframe.contentWindow) {
var urls = {«docurl»:encodeURIComponent(document.URL),»referrer»:encodeURIComponent(document.referrer)};
iframe.contentWindow.postMessage(JSON.stringify({«type»:»urls»,»value»:urls}), «*»);
}
};
window.isPermitted = function(originUrl, whitelisted_domains) {
var url = document.createElement(‘a’);
url.href = originUrl;
var hostname = url.hostname;
var result = false;
if( typeof hostname !== ‘undefined’ ) {
whitelisted_domains.forEach(function(element) {
if( hostname.slice((-1 * element.length – 1)) === ‘.’.concat(element) || hostname === element ) {
result = true;
}
});
return result;
}
};
if (window.addEventListener) {
window.addEventListener(«message», handleIFrameMessage, false);
} else if (window.attachEvent) {
window.attachEvent(«onmessage», handleIFrameMessage);
}
Menu List
Menu List
Foretter
Røkt blåkveite på rugbrød med sennepssaus og syltet fennikel
Kr. 155,-
Allergener: fisk, sennep, laktosefri melk, gluten
Chili- og hvitløksmarinerte scampi med focaccia
Kr. 165,-
Allergener: skalldyr, gluten
Speke- og ostefjøl med fikenmarmelade, focaccia og oliven
Kr. 225,-
Allergener: melk, gluten
Ovnsbakt tomatsuppe med krutonger
Kr. 145,-
Allergener: gluten, laktosefri melk
Menu List
HOVEDRETTER
Laks i senneps- og crème fraîche-saus med brokkolini og poteter
Kr. 365,-
Allergener: fisk, melk, sennep
Ovnsbakt torsk med rosenkål, gulrøtter, potetpuré og brunet smør
Kr. 375,-
Allergener: fisk, melk
Grillet tørrfisk fra Halvors tradisjonsfisk med gulrotstuing, poteter og baconsmør
Kr. 525,-
Allergener: fisk, laktosefri melk
Fiskeburger med chili og ost, servert i briochebrød med salat, tomat, kimchimajones og fries
Kr. 245,-
Allergener: fisk, gluten, melk
Reinsdyr med rotgrønnsaker, hasselbackpoteter og solbærsaus
Kr. 535,-
Allergener:
Lammeskank med potetmos, grønnsaker og rødvinssaus
Kr. 445,-
Allergener: laktosefri melk
Angusburger fra Mydland, servert i briochebrød med cheddar, bacon, salat, syltet rødløk, tomat, hamburgerdressing og fries
Kr. 275,-
Allergener: gluten, egg, melk
Reinsdyrburger fra Mydland, servert i briochebrød med cheddar, salat, tomat, syltet fennikel, tyttebærkrem og fries
Kr. 335,-
Allergener: gluten, melk
Menu List
Hovedretter (VEGETAR)
Saltbakt selleri med pastinakkpuré, grillet brokkolini, kimchi-emulsjon og grillet pastinakkchips
Kr. 295,-
Allergener: vegansk
Sautert spisskål med selleripuré, asiatisk agurksalat, løkchips, syltet rødløk og chili-ingefær-emulsjon
Kr. 265,-
Allergener: vegansk
Vegetarburger, servert i briochebrød med salat, tomat, vegansk aioli og fries
Kr. 235,-
Allergener: vegansk, gluten
Menu List
Barnemeny
Pasta bolognese
Kr. 195,-
Allergener: gluten
Hamburger og chips
Kr. 155,-
Allergener: gluten
Pølse og chips
Kr. 145,-
Allergener:
Menu List
Dessert
Hjemmelaget sorbet med nøttekrønsj
Kr. 145,-
Allergener: nøtter
Rødvinskokte pærer med vaniljekrem
Kr. 115,-
Allergener: melk, nøtter
Appelsin- og sitronterte med italiensk marengs
Kr. 165,-
Allergener: gluten, melk, egg