Restaurant

Kjøkken åpent alle dager 12-21

Restaurant

Kjøkken åpent alle dager 12 -21

Siste matbestilling må gjøres innen kl 21, men du er velkommen til å nyte mat, drikke og godt selskap til kl 23. Lobbybaren er åpen til 01.30 søn-tors, og 03 fre-lør.

Menu List

lunsjmeny

Denne menyen gjelder til midten av november 2025

Serveres kl. 12-16 i vår lobbycafe

Fiskesuppe med hvit fisk, grønnsaker, brød og smør

Kr. 245,-
Allergener: fisk, laktose fri melk, gluten

Smakfull linsesuppe servert med brød og smør

Kr. 165,-
Allergener: melk, selleri, gluten

Bacalao med brød og smør

Kr. 295,-
Allergener: fisk, gluten, laktose

Fish n´chips med remulade

Kr. 265,-
Allergener: gluten, egg, fisk

Taco Bowl med tacokjøttdeig, ost, rødløk, mais, paprika, agurk, jalapeños, rømme, salsa og tortillachips

Kr. 225,-
Allergener: melk

Pastasalat med rød pesto, soltørket cherrytomater, oliven, rødløk og parmesan. Serveres med brød og smør

Kr. 165,-
Allergener: gluten, melk, nøtter

Bakt potet fylt med kryddersmør, bacon, ost, mais, rømme og gressløk

Kr. 195,-
Allergener: melk

Reinsdyrburger med cheddar, salat, tomat, sylta fenikkel og sopp, tyttebærkrem og fries

Kr. 315,-
Allergener: egg, gluten, melk

Angusburger fra Mydland med cheddar, bacon, salat, tomat, sprøstekt løk, hamburgerdressing og fries

Kr. 265,-
Allergener: gluten, egg, melk

Vegetarburger med salat, sprøstekt løk, tomat, aioli og fries

Kr. 225,-
Allergener: gluten, egg

Ishavsburger med chili og ost, servert med salat, tomat, remulade og fries

Kr. 235,-
Allergener: gluten, fisk, egg, melk

Restaurantmeny

Denne menyen gjelder til slutten av august 2025

À la carte serveres kl. 17-21 i vår restaurant

Ønsker du å nyte maten i vår restaurant, vennligst bestill bord

jQuery(document).ready(function($) { var delay = 100; setTimeout(function() { $('.elementor-tab-title').removeClass('elementor-active'); $('.elementor-tab-content').css('display', 'none'); }, delay); });
var ifr = document.getElementById(«JotFormIFrame-230243218646351»); if (ifr) { var src = ifr.src; var iframeParams = []; if (window.location.href && window.location.href.indexOf(«?») > -1) { iframeParams = iframeParams.concat(window.location.href.substr(window.location.href.indexOf(«?») + 1).split(‘&’)); } if (src && src.indexOf(«?») > -1) { iframeParams = iframeParams.concat(src.substr(src.indexOf(«?») + 1).split(«&»)); src = src.substr(0, src.indexOf(«?»)) } iframeParams.push(«isIframeEmbed=1»); ifr.src = src + «?» + iframeParams.join(‘&’); } window.handleIFrameMessage = function(e) { if (typeof e.data === ‘object’) { return; } var args = e.data.split(«:»); if (args.length > 2) { iframe = document.getElementById(«JotFormIFrame-» + args[(args.length – 1)]); } else { iframe = document.getElementById(«JotFormIFrame»); } if (!iframe) { return; } switch (args[0]) { case «scrollIntoView»: iframe.scrollIntoView(); break; case «setHeight»: iframe.style.height = args[1] + «px»; if (!isNaN(args[1]) && parseInt(iframe.style.minHeight) > parseInt(args[1])) { iframe.style.minHeight = args[1] + «px»; } break; case «collapseErrorPage»: if (iframe.clientHeight > window.innerHeight) { iframe.style.height = window.innerHeight + «px»; } break; case «reloadPage»: window.location.reload(); break; case «loadScript»: if( !window.isPermitted(e.origin, [‘jotform.com’, ‘jotform.pro’]) ) { break; } var src = args[1]; if (args.length > 3) { src = args[1] + ‘:’ + args[2]; } var script = document.createElement(‘script’); script.src = src; script.type = ‘text/javascript’; document.body.appendChild(script); break; case «exitFullscreen»: if (window.document.exitFullscreen) window.document.exitFullscreen(); else if (window.document.mozCancelFullScreen) window.document.mozCancelFullScreen(); else if (window.document.mozCancelFullscreen) window.document.mozCancelFullScreen(); else if (window.document.webkitExitFullscreen) window.document.webkitExitFullscreen(); else if (window.document.msExitFullscreen) window.document.msExitFullscreen(); break; } var isJotForm = (e.origin.indexOf(«jotform») > -1) ? true : false; if(isJotForm && «contentWindow» in iframe && «postMessage» in iframe.contentWindow) { var urls = {«docurl»:encodeURIComponent(document.URL),»referrer»:encodeURIComponent(document.referrer)}; iframe.contentWindow.postMessage(JSON.stringify({«type»:»urls»,»value»:urls}), «*»); } }; window.isPermitted = function(originUrl, whitelisted_domains) { var url = document.createElement(‘a’); url.href = originUrl; var hostname = url.hostname; var result = false; if( typeof hostname !== ‘undefined’ ) { whitelisted_domains.forEach(function(element) { if( hostname.slice((-1 * element.length – 1)) === ‘.’.concat(element) || hostname === element ) { result = true; } }); return result; } }; if (window.addEventListener) { window.addEventListener(«message», handleIFrameMessage, false); } else if (window.attachEvent) { window.attachEvent(«onmessage», handleIFrameMessage); }

Menu List

Barnemeny

Barnemeny serveres også til lunsj

100 gr hamburger med fries

Kr. 145,-
Allergener: gluten

Minipizza med ost og skinke

Kr. 185,-
Allergener: gluten, laktose

Pannekaker med blåbærsyltetøy

Kr. 125,-
Allergener: gluten, laktose, egg

3 kuler is, servert med sjokoladesaus og kjeks

Kr. 125,-
Allergener: gluten, laktose, egg

Menu List

Foretter

Røkt Andebryst med skivet fiken og smuldret blåmuggost, toppet med Appelsin vinaigrette

Kr. 225,-
Allergener: melk

Stekte kamskjell servert med kremet blomkålpuré og sprø baconbiter

Kr. 210,-
Allergener: laktosefri melk, skalldyr

Kveiteceviche med mango og chili

Kr. 195,-
Allergener: fisk

Kremet kantarellsuppe med krutonger

Kr. 165,-
Allergener: laktosefri melk, gluten (i brød)

Menu List

Burgere

Reinsdyrburger fra Mydland med tyttebærkrem, cheddar, salat, tomat, sylta fenikkel og sopp, og fries

Kr. 315,-
Allergener: gluten, laktose, egg

Angusburger fra Mydland med bacon, cheddar, salat, sprøstekt løk, tomat, hamburgerdressing og fries

Kr. 265,-
Allergener: gluten, laktose, egg

Vegetarburger med salat, sprøstekt løk, tomat, aioli og fries

Kr. 225,-
Allergener: gluten, egg i mayonnaise

Ishavsburger med chili og ost, servert med salat,tomat,remulade og fries

Kr. 235,-
Allergener: gluten, fisk, egg, melk

Menu List

Hovedretter

Langtidskokt lammeskank i en smakfull gryte med tomater, løk, hvitløk og gulrøtter

Kr. 435,-
Allergener: selleri, laktosefri melk

Rein av flatbiff fra Vidda. Honningbakes med sesongens lokale rotgrønnsaker og pommes anna med rødbeter. Serveres med vodka -tyttebærsaus

Kr. 525,-
Allergener: laktosefri melk

Stekt Ishavsrøye, servert med sesongens rotgrønnsaker, bakt småpotet og sitronsaus

Kr. 455,-
Allergener: laktosefri melk, fisk

Grillet Tørrfisk fra Halvors Serveres med langtidsbakt gulrot, cherrytomater, ertepure, lett saltet mandelpotet og brunet baconsmør.

Kr. 495,-
Allergener: laktosefri melk, fisk

Fylt paprika med stekt sopp og løk. serveres med cous cous, røde linser og appelsin vinaigrette

Kr. 295,-
Allergener: selleri, sulfitter

Menu List

Dessert

Bakte epler krydret med kanel, brunsukker og ingefær, servert med vaniljekrem

Kr. 145,-
Allergener: melk

Bakte multebær dekket med sprø crumble. Servert med vaniljeis

Kr. 180,-
Allergener: gluten, melk, nøtter

Blåbær sorbet med sprø og søt nøttekrønsj

Kr. 135,-
Allergener: nøtter

Fish soup
with salmon, cod and fresh vegetables
Served with bread and butter
(fish, wheat, milk, sulphites)
kr 175,-

Chicken salad
with pickled vegetables, feta cheese, and mango- and curry dressing.
Served with bread and butter.
(egg, wheat)
kr 169,-

Sandwich
with cured ham, tomato, cucumber, salad, aioli, fig marmalade and Manchego.
(egg, milk, wheat)
kr 159,-

Sandwich
with smoked salmon, scrambled eggs, tomato, cucumber and salad
(fish, milk, gluten, eggs)
kr 159,-

 

Waffle with brown cheese, jam and sour cream
(wheat, egg, milk)
kr 45,-

Chocolate cake
(wheat, egg, milk)
kr 45,-

180gr hamburger
with red onion, salad, tomato, cucumber, aioli and fries
(egg, milk, wheat)
kr 215,-

Chicken burger
with red onion, salad, tomato, cucumber, aioli and fries
(milk, eggs, wheat)
kr 189,-

Vegetarian burger
with red onion, salad, tomato, cucumber, aioli and fries
(melk, egg, hvete)
kr 189,-

100gr hamburger and fries
(wheat)
kr 95,-

Sausage and fries
kr 75,-

Servered in our lobby 12.00 - 21.00 every day

Lunchmenu lobby

New menu comming. Ask for todays a la carte in bar / restaurant.

Servered 18.00- 21.00 every day

A la carte restaurant

New menu comming. Ask for todays a la carte in bar / restaurant.

Starter

Smoked whale
with pickled sea weed, rye chips, and estragon mayonnaise
(milk, rye, eggs)
kr 145,-

Fish soup  
with cod, salmon and fresh vegetables
(lactose free milk, gluten, fish)
kr 135,-

Beet carpaccio
with baked beets, fresh salad, and goat cheese
(milk)
kr 125,-

Childrens menu

100gr hamburger with fries
(wheat)
kr 115,-

Toast with cheese and ham
(wheat)
kr 69,-

Fish n´Chips
(wheat, fish, lactose free milk)
kr 95,-

Dessert

This seasons panna cotta
(lactose free milk)
kr 105,-
Kladdkake
with vanilla ice cream, fresh berries, and chocolate crunch

(milk, eggs, gluten)
kr 135,-

Sorbet with fresh berries
kr 95,-

Main course

Fried stockfish from Halvors Tradisjonsfisk

with peas, baked potatoes, and bacon butter
(fish, milk)
kr 415,-

Arctic char from Sigerfjorden
with crudité salad, herb fried amandine potatoes and beurre blanc

(fish, milk)
kr 385,-

Reindeer from Finnmark
with this seasons vegetables, herb fried amandine potatoes, celery puree and red wine sauce.

(lactose free milk, celery, sulphites)
kr 435,-

Sirloin ox steak from Målselv

with this seasons vegetables, oven baked potato wedges and pepper sauce
(lactose free milk)
kr 395,-

Grilled aubergine

with tomato marmalade, chevre and potatoes
(milk)
kr 245,-

180gr hamburger
with pickled red onion, cheese, bacon, salad, tomato, cucumber, aioli and fries
(eggs, milk, wheat)
kr 255,-

Join Us

Book A Table Now, Come And See Us

Skroll til toppen