Restaurant

Kjøkken åpent alle dager 12-21

Restaurant

Kjøkken åpent alle dager 12-21

Siste matbestilling må gjøres innen kl 21, men du er velkommen til å nyte mat, drikke og godt selskap til kl 23. Lobbybaren er åpen til 01.30 søn-tors, og 03 fre-lør.

lunsjmeny

Denne menyen gjelder frem til midten av mars 2026
Serveres kl.12-17 i vår lobbycafe

Fiskesuppe med hvit fisk, grønnsaker, brød og smør

Kr. 245,-
Allergener: fisk, laktosefri melk, gluten (melk, gluten)

Grønnsakssuppe servert med brød og smør

Kr. 165,-
Allergener: gluten

Reinsdyrsuppe med grønnsaker, brød og smør

Kr. 315,-
Allergener: gluten

Fish and chips med kimchimajones

Kr. 265,-
Allergener: fisk, gluten

Bacalao med foccacia

Kr. 315,-
Allergener: fisk, gluten

Hvalgryte med potetmos og tyttebær

Kr. 295,-
Allergener: melk

Smørbrød med røkt laks og pepperrotkrem

Kr. 195,-
Allergener: gluten, fisk, melk

Smørbrød med spekeskinke, brie og tyttebær

Kr. 195,-
Allergener: gluten, melk

Smørbrød med blåmuggost, pære og honningbakte valnøtter

Kr. 165,-
Allergener: gluten, nøtter, melk

Reinsdyrburger servert i briochebrød med cheddar, salat, syltet fennikel, tomat, tyttebærkrem og fries

Kr. 335,-
Allergener: gluten, melk

Angusburger servert i briochebrød med cheddar, bacon, syltet rødløk, salat, tomat, hamburgerdressing og fries

Kr. 275,-
Allergener: gluten, egg, melk

Vegetarburger, servert i briochebrød med salat, tomat, vegansk aioli og fries

Kr. 235,-
Allergener: gluten

Fiskeburger med chili og ost, servert i briochebrød med salat, tomat, kimchimajones og fries

Kr. 245,-
Allergener: gluten, fisk, melk

Menu List

Barnemeny

100gr hamburger med fries

Kr. 155,-
Allergener: gluten (kan lages glutenfri)

Pasta bolognese

Kr. 195,-
Allergener: gluten

Pølse og chips

Kr. 145,-
Allergener:

Restaurantmeny

Denne menyen gjelder til slutten av mars 2026

À la carte serveres kl. 17-21 i vår restaurant

Ønsker du å nyte maten i vår restaurant, vennligst bestill bord

jQuery(document).ready(function($) { var delay = 100; setTimeout(function() { $('.elementor-tab-title').removeClass('elementor-active'); $('.elementor-tab-content').css('display', 'none'); }, delay); });
var ifr = document.getElementById(«JotFormIFrame-230243218646351»); if (ifr) { var src = ifr.src; var iframeParams = []; if (window.location.href && window.location.href.indexOf(«?») > -1) { iframeParams = iframeParams.concat(window.location.href.substr(window.location.href.indexOf(«?») + 1).split(‘&’)); } if (src && src.indexOf(«?») > -1) { iframeParams = iframeParams.concat(src.substr(src.indexOf(«?») + 1).split(«&»)); src = src.substr(0, src.indexOf(«?»)) } iframeParams.push(«isIframeEmbed=1»); ifr.src = src + «?» + iframeParams.join(‘&’); } window.handleIFrameMessage = function(e) { if (typeof e.data === ‘object’) { return; } var args = e.data.split(«:»); if (args.length > 2) { iframe = document.getElementById(«JotFormIFrame-» + args[(args.length – 1)]); } else { iframe = document.getElementById(«JotFormIFrame»); } if (!iframe) { return; } switch (args[0]) { case «scrollIntoView»: iframe.scrollIntoView(); break; case «setHeight»: iframe.style.height = args[1] + «px»; if (!isNaN(args[1]) && parseInt(iframe.style.minHeight) > parseInt(args[1])) { iframe.style.minHeight = args[1] + «px»; } break; case «collapseErrorPage»: if (iframe.clientHeight > window.innerHeight) { iframe.style.height = window.innerHeight + «px»; } break; case «reloadPage»: window.location.reload(); break; case «loadScript»: if( !window.isPermitted(e.origin, [‘jotform.com’, ‘jotform.pro’]) ) { break; } var src = args[1]; if (args.length > 3) { src = args[1] + ‘:’ + args[2]; } var script = document.createElement(‘script’); script.src = src; script.type = ‘text/javascript’; document.body.appendChild(script); break; case «exitFullscreen»: if (window.document.exitFullscreen) window.document.exitFullscreen(); else if (window.document.mozCancelFullScreen) window.document.mozCancelFullScreen(); else if (window.document.mozCancelFullscreen) window.document.mozCancelFullScreen(); else if (window.document.webkitExitFullscreen) window.document.webkitExitFullscreen(); else if (window.document.msExitFullscreen) window.document.msExitFullscreen(); break; } var isJotForm = (e.origin.indexOf(«jotform») > -1) ? true : false; if(isJotForm && «contentWindow» in iframe && «postMessage» in iframe.contentWindow) { var urls = {«docurl»:encodeURIComponent(document.URL),»referrer»:encodeURIComponent(document.referrer)}; iframe.contentWindow.postMessage(JSON.stringify({«type»:»urls»,»value»:urls}), «*»); } }; window.isPermitted = function(originUrl, whitelisted_domains) { var url = document.createElement(‘a’); url.href = originUrl; var hostname = url.hostname; var result = false; if( typeof hostname !== ‘undefined’ ) { whitelisted_domains.forEach(function(element) { if( hostname.slice((-1 * element.length – 1)) === ‘.’.concat(element) || hostname === element ) { result = true; } }); return result; } }; if (window.addEventListener) { window.addEventListener(«message», handleIFrameMessage, false); } else if (window.attachEvent) { window.attachEvent(«onmessage», handleIFrameMessage); }

Menu List

Menu List

Foretter

Røkt blåkveite på rugbrød med sennepssaus og syltet fennikel

Kr. 155,-
Allergener: fisk, sennep, laktosefri melk, gluten

Chili- og hvitløksmarinerte scampi med focaccia

Kr. 165,-
Allergener: skalldyr, gluten

Speke- og ostefjøl med fikenmarmelade, focaccia og oliven

Kr. 225,-
Allergener: melk, gluten

Ovnsbakt tomatsuppe med krutonger

Kr. 145,-
Allergener: gluten, laktosefri melk

Menu List

HOVEDRETTER

Laks i senneps- og crème fraîche-saus med brokkolini og poteter

Kr. 365,-
Allergener: fisk, melk, sennep

Ovnsbakt torsk med rosenkål, gulrøtter, potetpuré og brunet smør

Kr. 375,-
Allergener: fisk, melk

Grillet tørrfisk fra Halvors tradisjonsfisk med gulrotstuing, poteter og baconsmør

Kr. 525,-
Allergener: fisk, laktosefri melk

Fiskeburger med chili og ost, servert i briochebrød med salat, tomat, kimchimajones og fries​

Kr. 245,-
Allergener: fisk, gluten, melk

Reinsdyr med rotgrønnsaker, hasselbackpoteter og solbærsaus

Kr. 535,-
Allergener:

Lammeskank med potetmos, grønnsaker og rødvinssaus

Kr. 445,-
Allergener: laktosefri melk

Angusburger fra Mydland, servert i briochebrød med cheddar, bacon, salat, syltet rødløk, tomat, hamburgerdressing og fries

Kr. 275,-
Allergener: gluten, egg, melk

Reinsdyrburger fra Mydland, servert i briochebrød med cheddar, salat, tomat, syltet fennikel, tyttebærkrem og fries

Kr. 335,-
Allergener: gluten, melk

Menu List

Hovedretter (VEGETAR)

Saltbakt selleri med pastinakkpuré, grillet brokkolini, kimchi-emulsjon og grillet pastinakkchips​

Kr. 295,-
Allergener: vegansk

Sautert spisskål med selleripuré, asiatisk agurksalat, løkchips, syltet rødløk og chili-ingefær-emulsjon

Kr. 265,-
Allergener: vegansk

Vegetarburger, servert i briochebrød med salat, tomat, vegansk aioli og fries

Kr. 235,-
Allergener: vegansk, gluten

Menu List

Barnemeny

Pasta bolognese

Kr. 195,-
Allergener: gluten

Hamburger og chips

Kr. 155,-
Allergener: gluten

Pølse og chips

Kr. 145,-
Allergener:

Menu List

Dessert

Hjemmelaget sorbet med nøttekrønsj

Kr. 145,-
Allergener: nøtter

Rødvinskokte pærer med vaniljekrem

Kr. 115,-
Allergener: melk, nøtter

Appelsin- og sitronterte med italiensk marengs

Kr. 165,-
Allergener: gluten, melk, egg

Join Us

Book A Table Now, Come And See Us

Skroll til toppen