Har du sett
lyset?

Se midnattssolen fra Sommarøy, Tromsø

Timelapse fra 22 - 02

Sommertilbud 2020

Twinrom fra kun kr. 995,-/natt inkl. frokost

Gyldig til 14. August.​

Velkommen til midnattssolens rike

Sommarøy, Tromsø

Hvis du besøker Sommarøy Arctic Hotel Tromsø på en sommerdag, vil du bli tilgitt for å tro at du er et sted i Karibien. Korallstrendene og det turkise havet ser ut til å høre hjemme i et mye varmere klima, og bare når du hopper i havet, skjønner du at du faktisk er i Arktis. Sommarøy er enden av veien i Tromsø kommune – neste øy er Grønland!

Overnatting med utsikt

Nyt den friske sjøluften og midnattssolen fra din egen balkong, mens du holder deg komfortabel i en av våre mange muligheter for overnatting. Hotellrom, suiter, sjøhus eller leiligheter - valget er ditt.

Sauna og boblebad

Nyt badstuen (gratis), og ta en svømmetur i lagunen like ved. Hopp i en av våre utendørs boblebad, eller prøv vårt badehus med badestamp (kostnad).

Resturant og bar

Restauranten vår serverer mat av høy kvalitet med en smak av Nord-Norge. Vi har også gode retter for vegetarianere. Det meste av maten er fra området eller produsert på huset.

sommaroy-nature-midnight.jpg
sommaroy-nature-and-sandvika-beach.jpg

Jorden roterer med en skrå akse i forhold til solen, og i løpet av sommermånedene treffer solstrålene de nordlige delene av jordkloden også om natta. Siden dagslyset styrer kroppens produksjon av trøtthetshormonet melatonin, opplever nordlendinger å bli mer energiske om sommeren.

Opplev området

Aktiviteter

Vår partner Sommaroy Adventure serverer et bredt utvalg av aktiviteter for alle aldre og ferdighetsnivåer. Havørnsafari, kajakkpadling, sykling, båtutleie, fiske, fotturer og snorkling er noen av aktivitetene på programmet. Eller hva med en hel dag i Tromsø by med besøk på Fjellheisen?

Uberørt nord-norsk natur

Her er vi

50 minutter fra Tromsø og kun fem km. fra fergeleiet mellom Brensholmen og Botnhamn Senja, finner du vårt moderne hotell ved havet. Reisen er en naturskjønn kjøretur, via fjord og fjell. Du når oss med bil, taxi, offentlig transport, eller vi kan hente deg på flyplassen eller i Tromsø.

Bo på et fullservice-hotell i et Nord-Norsk øyparadis utenfor Tromsø

Familietilbud 2020

To standard twinrom kr. 1560,-/natt inkl. frokost.
To superiorrom kr 1760,-/natt inkl. frokost.

Gyldig til 14. august. 
Maks to voksne + to barn, for å oppnå rabatt må minst en av de boende være barn i samme familie og under 15 år. Ekstraseng mulig.

Karakterboken

Tilbakemelding fra besøkende

Fra våre gjester

Ord

Rull til toppen