Har du sett
lyset?

Se midnattssolen fra Sommarøy, Tromsø

Timelapse fra 22 - 02

Velkommen til Sommarøy

Familier tilbys 50 % rabatt på rom nummer to. Gyldig ukedager søndag til fredag 20. juni - 22. august. Maks to voksne + to barn, for å oppnå rabatt må minst en av de boende være barn i samme familie og under 15 år. Ekstraseng mulig.

Velkommen til midnattssolens rike

Sommarøy, Tromsø

Hvis du besøker Sommarøy Arctic Hotel Tromsø på en sommerdag, vil du bli tilgitt for å tro at du er et sted i Karibien. Korallstrendene og det turkise havet ser ut til å høre hjemme i et mye varmere klima, og bare når du hopper i havet, skjønner du at du faktisk er i Arktis. Sommarøy er enden av veien i Tromsø kommune – neste øy er Grønland!

Overnatting med utsikt

Nyt den friske sjøluften og midnattssolen fra din egen balkong, mens du holder deg komfortabel i en av våre mange muligheter for overnatting. Hotellrom, suiter, sjøhus eller leiligheter - valget er ditt.

Fri bruk av Sauna og havbad

Nyt vår store sauna og ta en svømmetur i lagunen like ved. Lei vårt badehus med badestamp og sauna for privat bruk eller en utendørs jacuzzi.

Resturant og bar

Restauranten vår serverer mat av høy kvalitet med en smak av Nord-Norge. Vi har også gode retter for vegetarianere.

sommaroy-nature-midnight.jpg
sommaroy-nature-and-sandvika-beach.jpg

Vi har gratis turkart for området og gratis utlån av fiskestenger, kubb, frisbee, crokett, brettspill, fotball og volleyball. Løype til rebusløp og ferdiglaget quiz for barn fås i resepsjonen.

Hjelp å få

Ofte stilte spørsmål

Hvor langt er det fra Senja til Sommarøy? Har  dere rom med badekar? Kan vi ta med hunden? Når går solen ned? Har dere is? Dere spør – vi har svarene 😊

Kjører du båt mellom øyene tar det omtrent 20 min. Fra hotellet til fergeleiet på Brensholmen er det seks km. Overfarten til Senja med ferge tar 35 min. Fergeruten heter Brensholmen – Botnhamn.

Ønsker du badekar må du bestille en av våre suiter, da får du i tillegg to soverom, oppholdsrom og stor privat balkong eller markterrasse. Alle andre rom og hytter har romslig dusj.

Ja, Matkroken Sommarøy ligger kun 10 minutters gange fra hotellet. Her finner du et godt utvalg av mat inkl. ferskvarer, frukt og grønt. TIPS! I underetg. finnes en flott bruktbutikk.

Aldri! I hvert fall i perioden 18. mai til 22. juli. Midnattsolen kan du se danse langs horisonten fra store deler av øya.

Ja. Vi har tre standard twinrom og tre rorbuer hvor det er tillatt med hund. Det er dessverre ikke  tillatt i noen andre hytter / rom eller fellesområder. Vi anbefaler å bestille tidlig, da det erfaringsvis er stor etterspørsel om sommeren.

Massimago

"Vår egen" vingård Massimago

Her på Sommarøy er vi stolt av vår egenimport av vin fra Italia. Samarbeidet startet i 2016, da vi gikk i gang med utbygging og samtidig ble et selvstendig hotell. Vi var på leting etter vår egen vin, noe som var unikt for oss. Vi var innom flere små og store vingårder, men Massimago i fjellene ovenfor Verona skilte seg helt klart ut i mengden. Ektheten, atmosfæren på vingården og den høye kvaliteten, gjorde at vi bestemte oss for at dette ville vi ha på vårt hotell. Massimago produser kun 50-60 000 flasker i året og lille oss kjøper hele 10 % av dette. Alle vinene fra gården er økologisk og produseres «for hånd».

Jorden roterer med en skrå akse i forhold til solen, og i løpet av sommermånedene treffer solstrålene de nordlige delene av jordkloden også om natta. Siden dagslyset styrer kroppens produksjon av trøtthetshormonet melatonin, opplever nordlendinger å bli mer energiske om sommeren.

Opplev området

Aktiviteter

Vår partner Sommaroy Adventure serverer et bredt utvalg av aktiviteter for alle aldre og ferdighetsnivåer. Havørnsafari, kajakkpadling, sykling, båturer, fiske og  fotturer er noen av aktivitetene på programmet. Utleie av kajakk og elsykler.

Uberørt nord-norsk natur

Her er vi

50 minutter fra Tromsø og kun fem km. fra fergeleiet mellom Brensholmen og Botnhamn Senja, finner du vårt moderne hotell ved havet. Reisen er en naturskjønn kjøretur, via fjord og fjell. Du når oss med bil, taxi eller offentlig transport.

Badeinfo

Sauna og havbad

Gratis

Vi tilbyr fri bruk av sauna i hotellbygget, her er det også trapp til havbad. I tilknytning er det herre- og damegarderobe, samt dusj inne og ute.

Badenaust

1000 kr

Badenaustet ligger i eget bygg ved hotellet. Her er det badestamp med plass til seks pers., sauna og garderober. Dette bygget leies ut til privat bruk, passer for 8-10 personer. Faste utleietidspunkt med leietid på to timer kl. 12 – 17 – 21

Jacuzzi

1000 kr

Jacuzzi ligger utendørs med flott utsikt til havet. Passer for opp til seks personer. Garderober og dusj inne ved hotellets sauna kan benyttes. Leietid er to timer. Faste utleietidspunkt med leietid på to timer kl. 12 og 21

Strand

Gratis

Hotellets strand ligger ved hyttene, 200 m fra hovedbygningen. Her er det passelig langgrunt og nydelig kritthvit korallstrand. Vi leier ut badehåndkle til kr. 25 per stk.

Bo på et fullservice-hotell i et Nord-Norsk øyparadis utenfor Tromsø

Familietilbud 2021

To standard twinrom kr. 2190,-/natt inkl. frokost.
To superiorrom kr 2690,-/natt inkl. frokost.

Gyldig ukedager søndag til fredag 20. juni – 22. august
Maks to voksne + to barn, for å oppnå rabatt må minst en av de boende være barn i samme familie og under 15 år. Ekstraseng mulig.

Karakterboken

Tilbakemelding fra besøkende

Fra våre gjester

Ord

Skroll til toppen