Engasjerende, morsomt og variert

Gruppeaktivitet Nettbrett-race med Natur og utfordring

Inntil 190 deltakere

Nettbrett-race for grupper

Prøv vår digitale samhandling, der målet er å finne frem til og løse flest mulig oppgaver på en gitt tid. For å få et godt resultat på denne aktiviteten, må deltakerne samarbeide, ta i bruk taktiske ferdigheter og til tider også de kreative ferdighetene.

Denne lag aktiviteten bruker samme teknologi som det populære mobilspill-appen «Pokemon GO». Men i stedet for å fange pokemon, skal deltakerne plukke opp oppgaver og løse disse. Oppgavene er plassert ut på forhånd og deltakerne finner dem ved hjelp av et kart i vår app. For å få oppgaven opp i appen, må deltakeren fysisk være innenfor en radius på 10 meter hvor oppgaven ligger i kartet.

Aktiviteten er engasjerende og variert, og kan gjennomføres hele året. Det taktiske spillet handler om å løse oppgaver og svare på spørsmål basert på prioriteringer og samhandling og strategi.

Utvalget av oppgaver er i utgangspunktet en lett blanding, der de fleste av dem har svaralternativer. De har ulik vanskelighetsgrad, som også gjør at de gir ulik poengsum. Det er også mulig å legge til oppgaver knyttet til eget firma, produkter, nøkkel-personer eller evt. et spesielt tema for dagen. Vi kan også la noen være foto-oppgaver, som kan vises på storskjerm senere på dagen.

Garantert stort engasjement blant deltakerne – umulig å ikke bli hektet på å finne neste oppgave. Hvert lag for utdelt et nettbrett som brukes for å finne oppgavene i terrenget. Varighet omtrent 2 timer, dersom kunden ønsker mindre tid går det helt fint. Minimum spilletid er 30 minutter.

Pris kr. 495,-  pr. deltaker. Vi anbefaler maks 8 pers per lag.

Denne lagaktiviteten bruker samme teknologi som det populære mobilspill-appen Pokemon GO.

Booking

  • Pris kr. 495 p.p.
  • Varighet circa to timer.
  • Start ved hotellet.
Tromsø beste vestkant

samlet på yttersia

Rull til toppen